13 October 2003

Dutch prince to marry former gangster's moll

The Dutch royal family is involved in a scandal as it emerged that one of its members is to marry someone considered so unsuitable by the Dutch government that they have refused to sanction the marriage. Prince Johan Friso is to marry Mabel Wisse Smit, a former gangster's moll.

A Dutch government press release on the subject stated:

"The Dutch royal family has standards to maintain. She assured us that she had a long term relationship with a mob godfather and was personally involved in murdering and torturing rivals to her lover's drug empire as well as smuggling large quantities of crack in her pants which she handed out to young children outside schools, occasionally blasting away at passing cars with an Uzi that she concealed in her handbag. It has subsequently emerged that she may not have been personally involved in the drugs business and may have simply been shagging a gangster for the money to supplement her student income. The intelligence services have investigated her family for fascist relatives who may have been involved in crimes against humanity, but alas none have been found. We therefore find her quite unsuitable for a position in the monarchy."

More info:
BBC News - Dutch prince renounces throne

The Dutch royals don't half pick 'em:
Dutch prince takes junta link bride

24 comments:

 1. Ngày nay trên thị trường nội thất có nhiều thương hiệu sản phẩm nội thất khác nhau như Hòa Phát, The City….với nhiều mẫu mã sản phẩm cũng như chất liệu nhằm đáp ứng tất cả nhu cầu của khách hàng. Nên khi bạn có nhu cầu mua bàn làm việc giá rẻ tphcm hay những sản phẩm nội thất khác bạn sẽ dễ dàng tìm được nhà cung cấp cho phù hợp với nhu cầu của bạn. Và hôm nay chúng tôi giúp bạn cách chọn mua được mẫu bàn làm việc cho văn phòng tốt nhất:
  Về hình thức, những mẫu bàn văn phòng giá rẻ hiện nay trên thị trường cần có kiểu dáng sang trọng, mẫu mã mới lạ, độc đáo kèm theo màu sắc đột phá dễ dàng tạo cảm giác thân thiện, thoải mái cho người dùng. Thiết kế kiểu dáng của bàn không cần cầu kỳ chỉ với thiết kế đơn giản, gọn gàng, chất liệu gỗ tiêu chuẩn mang lại sự an toàn cho người sử dụng.
  Giống như chất liệu làm các nội thất khác như bàn giám đốc cao cấp, vách ngăn di động. Về chất liệu, bàn được thiết kế với chất liệu cao cấp, chất lượng phù hợp với khí hậu nóng ẩm của Việt Nam, đồng thời một số loại bàn còn có khả năng chống cháy, chống mối mọt, ẩm mốc. Mặt bàn thường được làm từ chất liệu gỗ công nghiệp cao cấp như melamine, laminate, MDF… với nhiều tính năng bền đẹp, chắc. Cạnh bàn thiết kế kiểu uốn con tạo nên sự mềm mại cho người sử dụng và tránh bị tổn thương khi va chạm vào góc nhọn. Ngoài bàn ra thì ghe van phong tphcm cũng là thiết bị không thể thiếu trong văn phòng làm việc của bạn và cách chọn mẫu ghế như thế nào để có sự kết hợp hài hòa giữa bàn và ghế, không gian nội thất văn phòng. Tạo cảm giác thoải mái cho nhân viên trong thời gian ngồi làm việc tại công ty.

  ReplyDelete
 2. Nice and best website for instagram hack, Visit http://instafollowershacks.comto get free hack for instagram.

  ReplyDelete
 3. Amazing talent. I find her designs to be extraordinary!I agree this point. https://www.melbournetowingpartners.com

  ReplyDelete
 4. Awesome! Great to know this information. Check here

  ReplyDelete
 5. Surprisingly, the queen's tour guide into the underworld turned out to be her son's fiancée and Get in touch with us

  ReplyDelete
 6. Thank for the share, great information. medicinehattowing.ca/

  ReplyDelete
 7. Interesting and fun topic. Thanks for sharing.

  Luke,
  Roadside Assistance in Raleigh NC. Click here

  ReplyDelete
 8. Anonymous07 June, 2022

  Great content. Very impressive and interesting. foundation-repair-tulsa

  ReplyDelete
 9. Anonymous08 June, 2022

  Great blog. Thanks for sharing. Concrete repair jacksonville fl

  ReplyDelete
 10. Thank you for the post.

  Regards
  C
  Greensboro
  Car repair and maintenance
  336-560-8699

  ReplyDelete
 11. Very much appreciated. Thank you for this excellent article. Keep posting!

  ReplyDelete
 12. Anonymous19 June, 2023

  "Thank you very much for this wonderful topic!
  "
  Plastic Surgery In Mesa

  ReplyDelete
 13. "Such an awesome post. Thanks for sharing!
  "
  Tree Service in Orlando

  ReplyDelete
 14. The topic is highly informative. Well done on sharing it.
  House Cleaners Red Deer

  ReplyDelete